Slimme woningen en automatisering

Uw woning leert u graag kennen. Elke dag wordt de woning slimmer en slimmer en past ze zich aan aan uw noden, wensen en levensstijl. Ze weet wat u wil en wanneer u het wil. Doordat onze intelligente sturing de verschillende systemen in uw woning aanstuurt, werkt alles naadloos samen en ervaart u een ongeëvenaard comfort.

De meeste domoticasystemen besturen enkele systemen in uw woning, maar slecht weinig systemen voeren er échte intelligentie aan toe en laten alle onderdelen met elkaar praten. Wij zorgen dat uw woning weet wat hij moet doen, zonder interactie van de gebruiker.

Onze firma heeft doorheen de jaren ervaring opgedaan met verschillende systemen. Deze ervaring gebruiken we om u enkel de beste oplossing aan te bieden met vooral de garantie dat alles werkt zoals het hoort.

Wij integreren volgende systemen:

Verlichting

Aangename lichtsferen, perfect aan uw wensen aangepast. Sferen bestaan uit RGBW LED-sturing, dimming en aan/uit regelingen. Afhankelijk van beweging of het inschakelen van toestellen zal de juiste sfeer automatisch opgeroepen worden.

Verwarming

multizone verwarming en intelligente ketelsturing die rekening houdt met de weersvoorspellingen, aanwezigheid en de eigenschappen van je woning.

Beschaduwing

Regeling van zonnewering (luifels, screens, lamellen, rolluiken), rekening houdend met warmte en koelingsnoden van de woning. Afgesteld op de weersvoorspellingen.

Beveiliging

Je intelligente woning waakt 24u/24 met zijn brandalarm, intercom, waterdetectie en toegangscontrole.

Audio & video

Multizone audio met uw favoriete muziek in elke ruimte. Het systeem gebruikt audio waarschuwingen om u in geval van nood te verwittigen. 's Morgens wordt u zachtjes wakker met uw lievelingsliedje. Met de integratie van uw smart TV zorgen we voor de ultieme ervaring.

Ventilatie

Vraaggestuurde ventilatie met sensoren voor vochtigheid en CO2 aangepast aan beweging en de actuele toestand.

Beregening

In functie van de weersvoorspellingen wordt de nodige beregening voorzien in de tuin. Als het morgen gaat regenen hoef je namelijk vandaag geen water te geven. Goed voor de tuin en geen waterverspilling.

Poort -en hekautomatisatie

Sturing van uw poort -en hekautomatisering op basis van tijd, kalender en aanwezigheid. Een eenmalige levering van een koerier? Geen probleem, wij laten hem eenmalig binnen in de garage en brengen u op de hoogte.

Video -en parlofonie

Met de slimme parlofoon kan je zowel thuis als via je smartphone deuroproepen aannemen en de deur openen. Een bezoeker gemist? Een foto laat je zien wie er aangebeld heeft. Ben je net TV aan het kijken? Het volume gaat naar beneden en de TV zet zich automatisch op pauze terwijl het audio systeem 'ding-dong' laat horen.

Koeling

Sturing van airco of passieve koeling. We houden rekening met de stand van de zon, zonnewering en de weersvoorspellingen om de meest economische koeling te kiezen.

Zonnepanelen

Intelligente regeling van stroomverbruikers in functie van opbrengst en verbruik in combinatie met een batterywall. Stroom op overschot? Dan kunnen we de elektrische auto bijladen of een zware verbruiker starten.

Een ECO-TRONICS slimme woning draagt zorg voor zijn bewoners en zichzelf:

Uw woning denkt mee en zorgt volautomatisch voor een 24u/24u doeltreffende bescherming. Ook wanneer u slaapt blijft uw woning alert. Bent u voorzien of onvoorzien afwezig? Geen probleem, uw woning draagt zorg voor zichzelf en gaat automatisch in veiligheidmodus.

Bescherming tegen inbraak

door de geavanceerde integratie van verschillende systemen kunnen we een ongeëvenaard veiligheidsniveau bereiken.

Bescherming van de bewoners

De vele sensoren in de woning detecteren hitte en rook en alarmeren de bewoners op alle mogelijke manieren. Zijn de kinderen alleen thuis? Dan kan je gevaarlijke toestellen zoals de oven of de sauna niet activeren. Andere drukknoppen kunnen zo ingesteld worden dat ze functieloos worden.

Bescherming van het gebouw

De woning merkt zelf lekkend water, open ramen of deuren in geval van regen. De zonnewering wordt beschermd tegen vorst of stormschade en nog zoveel meer.

Bescherming van uw gegevens

Door onze jarenlange ervaring met bedrijfsnetwerken weten we als geen ander hoe we uw slimme woning en uw gegevens kunnen beveiligen

Wil je zelf een smart home beleven?

Maak snel een afspraak in onze demowoning en we vertellen je graag alles!

Onze slimme woningen automatiseren je dagelijkse taken en zorgen voor een échte meerwaarde
échte automatisering

échte automatisering

Alle systemen communiceren met elkaar en werken daardoor optimaal en zo energie-efficiënt mogelijk
Slimme energiebesparing

Slimme energiebesparing

De bediening van het systeem is eenvoudiger dan eender welk systeem
Eenvoudige bediening

Eenvoudige bediening

Alles kan, maar hoeft niet. Ons systeem werkt ook perfect zonder touch screens
Apps en touch screens

Apps en touch screens

Waarom kiezen voor ECO-TRONICS?

502

Afgewerkte projecten

458

Tevreden klanten

17

Jaren ervaring

Beleef dit zelf in onze demowoning
Beleef dit zelf in onze demowoning
en ontdek een ECO-TRONICS woning
Beleef dit zelf in onze demowoning
Beleef dit zelf in onze demowoning
en ontdek een ECO-TRONICS woning
Beleef dit zelf in onze demowoning
Beleef dit zelf in onze demowoning
en ontdek een ECO-TRONICS woning
Beleef dit zelf in onze demowoning
Beleef dit zelf in onze demowoning
en ontdek een ECO-TRONICS woning