ECO-TRONICS Group

Comfort en zekerheid
Comfort en zekerheid
een evidentie!
Zelf ontdekken?
Zelf ontdekken?
Kom zeker eens langs in onze showroom en laat je onderdompelen in onze wereld

ECO-TRONICS Group is opgericht in 2001 in Heverlee bij Leuven.

Onze firma heeft zich in de loop der jaren in 2 grote domeinen gespecialiseerd. Enerzijds de woningautomatiseringsmarkt met slimme woningen voor particulieren en doorgedreven gebouwenautomatisering voor bedrijven, scholen en grotere complexen.

Anderzijds netwerkbeheer met een focus op netwerkbeveiliging en Microsoft projecten. Denk hierbij aan het installeren van firewalls, draadloze netwerken, switches

De combinatie van deze 2 domein levert ons een groot voordeel op naar integratie toe. Meer en meer zijn systemen met elkaar verbonden en dan is een optimale beveiliging van je systeem onontbeerlijk! Hoe meer systemen je toegankelijk maakt voor jezelf van buitenaf, hoe meer risico je ook loopt op ongewenste bezoekers. Door het toepassen van onze ervaring in de bedrijfsnetwerken zorgen wij voor een zeer doeltreffende beveiliging.

Wij willen slimme woningen toegankelijk maken voor iedereen. Een slimme woning moet je elke dag opnieuw tijd besparen, comfort bieden en veiligheid, véél veiligheid. Dit moet een evidentie worden in zowel renovatie als nieuwbouwprojecten.
Naar onze diensten
Een kwaliteitsvolle dientverlening aan en eerlijke prijs. Kernwoorden zijn voor ons beschikbaarheid, klantgerichtheid en kwaliteit
Contacteer ons

Klaar om met ons samen te werken?